Individuele begeleiding

Ben je al lange tijd thuis? Lukt het niet op school of bij een werkgever? Loop je vaak vast en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kan Ruud’s Rugzak je helpen! 


Wij bieden met name binnen de jeugdhulp persoonlijke 1-op-1 begeleiding met maatwerk. Dit betekent dat één of twee vaste personen jou helpen en begeleiden om je draai weer te vinden in de maatschappij. Dit begint altijd bij en met jou.

Waar wil je naar toe? Wat lijkt jou leuk? Waar ben je goed in? Kortom wat wil jij?
Samen met de individueel begeleider wordt gezocht naar antwoorden op deze vragen en een manier om doelen te bereiken. Soms begint dat met slechts een wekelijkse wandeling op de hei. Soms begint dat op één van onze projecten. Soms moeten we nog op zoek naar iets wat bij jou past. Altijd zoeken we samen naar een manier en een plek waar jij je veilig voelt. De individueel begeleider blijft jouw vaste vertrouwenspersoon. Bijna alles is mogelijk!

Heb je moeite met uit bed komen? Dan bellen we je wakker en halen we je op. Heb je moeite met drukte en prikkels? Dan zoeken we een rustige plek voor jou om te werken en/of leren. Wil je naar school, maar lukt dit niet alleen? Dan gaan we met je mee.

Samen met jou zorgen we ervoor dat jij je talenten (her)ontdekt, dat je doelen kunt stellen en behalen, dat je vertrouwen krijgt in jezelf, dat je jezelf volwaardig, veilig en prettig voelt en dat je mee kunt in de maatschappij.