HORECA 

Vind jij contact met mensen prettig? Word jij blij van het klaarmaken van eten? Ben jij iemand die graag anderen blij maakt? Dan is Havep of Cultureel centrum Jan van Besouw de plek voor jou!

Havep

Je kunt hier de eerste stappen in de horeca zetten. En het fijne is dat de hectiek die je vaak in reguliere horeca tegenkomt hier ontbreekt. Daardoor is er meer overzicht, meer rust en meer structuur aanwezig, terwijl je toch met en voor mensen werkt.

Havep is een grote speler op het gebied van bedrijfskleding. In het bedrijfsrestaurant worden door onze assistenten heerlijke gerechten gemaakt onder supervisie van onze deskundige begeleiding. Dagelijks komen tussen de 60 en 100 medewerkers in het restaurant eten. Ook bereiden we complete lunches. Naast het maken van gerechten is hier veel aandacht voor voorbereiding, hygiëne, bestellen, opruimen en schoonmaken, samenwerken en vooral ook klantcontact. Er wordt in een vaste structuur gewerkt.

Cultureel Centrum Jan van Besouw

In het culturele centrum in het hart van Goirle zijn er mogelijkheden in de schoonmaak, de horeca, het onderhoud en zelfs in het theater. Jan van Besouw is een centrum met tal van gebruikers. Geen dag is hier hetzelfde en toch zijn er voor jou mogelijkheden om elke dag hetzelfde werk te doen dat bij jou past. Ook hier zijn volop mogelijkheden om door te stromen naar een ander bedrijf.

RRHavep1
RRJanvanBesouw
RRJanvanBesouw1
“Havep is de ideale plek voor mensen die de eerste stappen in de horeca willen zetten.”