FACILITAIR & GROEN 

Werk jij graag in een rustige omgeving? En vind je het fijn om buiten bezig te zijn? Dan past Klooster Nieuwkerk bij jou! 
Werk je liever in een iets dynamischere omgeving met een vast team? Dan is werken bij Cultureel Centrum Jan van Besouw meer iets voor jou!

Klooster Nieuwkerk

We werken bij een voormalig klooster op de grens met België midden in de natuur. Hier kun je in alle rust in de tuin werken, in het onderhoud, de schoonmaak of facilitaire ondersteuning zoals het klaarzetten van ruimten of stoelen. Het is een ideale plaats voor seminars en congressen maar er vinden hier ook veel trouwpartijen en feesten plaats. 40 personen kunnen in het hotel overnachten. Je kunt helpen bij alle voorbereidingen om ervoor te zorgen dat de gasten niets te kort komen.

Cultureel Centrum Jan van Besouw

In het culturele centrum in het hart van Goirle zijn er mogelijkheden in de schoonmaak, de horeca, de facilitaire dienst en zelfs in het theater. Jan van Besouw is een centrum met tal van gebruikers. Geen dag is hier hetzelfde en toch zijn er voor jou mogelijkheden om elke dag hetzelfde werk te doen dat bij jou past. Ook hier zijn volop mogelijkheden om door te stromen naar een ander bedrijf.

“Een theater waar je vooral jezelf kunt zijn!” 
JvB2
Processed with VSCO with nc preset
JvB3