Open Dag op al onze werkplaatsen

Aan iedereen die het weten wil,

Met groot genoegen nodigen wij idereen uit voor de Open Dag van stichting Ruud’s Rugzak op woensdag 4 september 2024 van 13:00 tot 18:00 uur. Tijdens deze bijzondere dag bieden wij je een unieke inkijk in onze manier van werken en laten wij je graag zien hoe wij sleutelen aan motoren, scooters, brommers, auto’s en fietsen inzetten als middel om in gesprek te komen met onze assistenten.

Onze vestigingen in Sprang-Capelle, Breda, Nijmegen en Goirle openen allemaal hun deuren voor dit evenement. Wij verwelkomen heel graag politiek, bedrijven, scholen, verwijzers, collega’s met aanhang, assistenten met aanhang en eigenlijk iedereen die nieuwsgierig is naar onze werkwijze en doelstellingen.

Vanuit Goirle willen je met trots ook enkele mooie projecten/samenwerkingen laten zien zoals het Klimbos (buitensport), Klooster Nieuwkerk (facilitair, groen, horeca) en bedrijfskantine van de Havep (horeca).

Het belooft een inspirerende dag te worden vol interessante ontmoetingen en waardevolle inzichten. Wij hopen u op 4 september aanstaande te mogen verwelkomen in een van onze werkplaatsen.

Goirle, Nobelstraat 2

Nijmegen, Hogelandseweg 76

Breda, Druivenstraat 75

Sprang Kapelle, Dick Flemmingstraat 11a

Met vriendelijke groet,

Namens het team van stichting Ruud’s Rugzak.

Comments are closed.