Iets voor jou?

Ben jij iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Een steuntje in de rug zodat je weer mee kunt doen? Bij Ruud’s Rugzak zijn er de volgende mogelijkheden.

Zo kun je bij ons:

  • opgeleid worden tot assistent monteur of zelfs monteur bij het de werkplaatsen van Motorcycle Support Nederland.
  • doorstromen naar bedrijven, via een stageplek bij een van onze projecten of individueel ondersteund door een van onze jobcoaches, om zo uiteindelijk door te groeien naar een betaalde baan bij een bedrijf in de omgeving.

Ook bieden wij dagbesteding. Als voor jou het vinden van een betaalde baan niet het doel is, maar je wil wel graag leuke, leerzame en interessante dagbesteding vinden waarin je jezelf kan ontwikkelen en kan groeien binnen jouw eigen mogelijkheden, dan is Ruud’s Rugzak met onze verschillende werkplaatsen en projecten ook de plek voor jou.

Wie je ook bent, wat jouw doel ook is, iedereen bij Ruud’s Rugzak krijgt de mogelijkheid om te leren en te groeien. Soms begint dit bij het begin; leren samenwerken, vertrouwen leren krijgen in jezelf, angsten overwinnen, klantgericht zijn en zo nog meer. Soms heb je dit al een beetje onder de knie en dan leer je andere dingen, vakgerichter, zoals technische vaardigheden, werken op hoogtes, of naden afwerken, stikken en strijken. Het belangrijkste vinden wij dat jij een goed gevoel hebt over wie je bent en wat je kan.

Als je bij een van de projecten van Ruud’s Rugzak aan de slag wil zullen wij je helpen zodat jij weer vertrouwen krijgt in jezelf en anderen. Naast werk kan je bij Ruud’s Rugzak ook andere cursussen volgen en activiteiten doen die je hierbij helpen. Wij leggen de nadruk op veiligheid, ontmoeting, samen werken, samen dingen ondernemen en iets voor een ander kunnen betekenen.


Hoe gaat het in zijn werk?

Wil jij graag bij Ruuds Rugzak aan de slag, of begin je liever met een eerste kennismaking dan kan dat. We zullen dan als eerste een afspraak maken om kennis te maken. Hierbij zijn je ouder(s) of begeleider(s) natuurlijk van harte welkom. 

Na dit gesprek laten we het even bezinken. Komen we daarna allemaal tot de conclusie dat we bij elkaar passen gaan we in een volgende afspraak samen met jou bekijken en opschrijven wat jouw doel is. Als we het doel weten kunnen we een plan maken waarin we stap voor stap opschrijven hoe we dit doel gaan bereiken, met wie, hoe, wanneer en waar. Daarna zullen we, als dat nodig is, samen met andere bij jou betrokken instanties bekijken hoe we jouw doel het beste kunnen behalen.

Wil je meer informatie? Of wil je een werkplek bij een van de projecten van Ruud’s Rugzak? Bel dan: 06-51861585 of e-mail via de pagina ‘contact’ en maak direct een afspraak voor een gesprek.